Valentýn je svátek pro dva — pro vás a šálek čaje

autor Josef Hejduk

Taky už myslíte na to příjemné napětí, kdy se prsty poprvé letmo dotknou konvice a pohled spočine na pomalu bublající vodě? Den svatého Valentýna, večer zamilovaných se blíží. Už víte, jakým čajem letos obdarujete svou… Milovanou konvičku či šálek?

Láska má mnoho podob. A kdo říká, že jedna z nich nemůže být čajová? Vždyť ten pravý čaj hřeje jako pohled na milovanou osobu, voní a přináší radost bez ohledu na to, co se zrovna děje kolem nás. Několik takových jsme pro vás vybrali: ovocné, zelené, sladké… I bez cukru.

Ponořte se do naší valentýnské nabídky čajů nebo si udělejte radost čajovou dózou plnou orchidejí.

Čokoládové pokušení

Kombinace tmavé čokolády, kapky karamelu a lahodného dua Rooibos a Honeybush, to snad ani není čaj, ale mistrovské dílo v šálku, které můžete obdivovat na jazyku. Hřích by bylo jedině neochutnat.

Ovocná Filmová noc

Tak jako si režiséři do filmů vybírají ty nejlepší herce, je i naše Filmová noc pečlivě poskládaná z lahodných kousků ovoce, které prošly castingem. Pohodlně se usaďte, vypněte mobil a nechte čaj v šálku rozehrát oscarové představení chutí.

Love and Happiness

Láska a štěstí, to je směs zeleného čaje, kousků sladkých jahod a poupat růží. Už jen to spojení samo o sobě navozuje romantickou atmosféru valentýnského večera. A co teprve, až poprvé ochutnáte.

Candy apple

Delikátní chuť a vůně, která vás dostane do sedmého čajového nebe. Malá cukrátka ve tvaru srdce, které čaj doplňují, navíc dávají na první pohled jasně najevo, že o lásku dnes nouze rozhodně nebude.

First Love (ovocný čaj)

Ovocný čaj First Love je sladký jako polibek a jeho úchvatná vůně naplní celou místnost během okamžiku. Zapomeňte na starosti všedních dní, zavřete na chvíli oči a nechte se unést touto květinovo-malinovou směsí.

Kaktusový fík s Pomerančem (Rooibos)

Láká vás spíše exotika? Papája, lékořice a pomeranč jsou tu jen pro vás a vaše chuťové pohárky. Látky obsažené v Rooibosu navíc podporují vznik serotoninu, tzv. hormonu štěstí. A štěstí si přece na Valentýna zasloužíme úplně všichni.

0 komentářů
1

Mohlo by se vám také líbit